Localizarea viermei

localizarea viermei

Anticorpi anti Fasciola hepatica - Detalii analiza Bioclinica Localizarea viermei.

ce medicamente pentru a trata împotriva viermilor

Meniu de navigare Fascioloza este o boală parazitară determinată de infestarea cu parazitul Fasciola hepatica viermele de gălbează. Sursa de infecție Gazda principală a parazitului este oaia.

precum conducerea viermilor la vârsta adultă

Modul de transmitere Ouăle eliminate ale parazitului evoluează în apă, trecând printr-o gazdă intermediară reprezentată de un gasteropod acvatic din genul Lymnaea. Omul se poate îmbolnăvi în urma consumului de apă contaminată sau a plantelor de apă.

tratamentul cu ferigă a paraziților

Perioada de incubaţie Dezvoltarea parazitului până la stadiul adult are loc în organismul gazdelor sale în aproximativ 3 luni. Manifestările clinice sunt: Simptomele depind de intensitatea infecţiei, de localizarea viermei bolii şi de apariţia complicaţiilor.

papilloma on tip of tongue

Perioada de invazie este caracterizată printr-o febră neregulată, dureri localizarea viermei, creșterea în volum a ficatului, tulburări digestive, astenie şi localizarea viermei localizarea viermei.

În faza de localizare biliară apare şi icter prin localizarea viermei mecanică realizată de fasciolele adulte. Indicaţii clinice Suspiciunea unei infecţii cu Fasciola hepatica în cazul unei colangite cronice, colestază și icter de etiologie necunoscută, după o călătorie localizarea viermei zonă tropicală.

Mai multe despre acest subiect