Parazitii cna

Parazitii - Dreptul La Replica Cu Andrei Gheorghe lyrics

Si has encontrado errores ayúdanos corrigiéndolos. Editar letra Letra de Dreptul la replică de Paraziții feat. Andrei Gheorghe [ Cheloo ]pura fictiune, te transport in timp, Vei calatorii gratuit spre un nou regim.

Parazitii - Jos Cenzura

Stim deja cazuri de coruptie Din senat, guvern, armata si politie. Oare nimeni n-a dat atentie in atatia ani, Sau aveti placerea sa fiti condusi de cleptomani?!?

parazitii cna îndepărtați papilomul lângă ochi

N-am coborat ieri din bananier, Momentan sunt in audienta Caci stim cu totii in ce cacat se scalda. Astept de mult raspunsul la o intrebare: [ Sa vina!

Irefutabil

Parazitii cna poporul ca nu-i civilizat, pai cum cacat sa fie?!? E deprimat cu adevarat! N-am habar, domnul prim ministru, dar spune tu, daca nu se fura Cum v-ati ridicat vile din salariu de de parai pe luna?!? Iti suna cunoscut?!? Va pisati pe noi continuu, iar zi-mi: Fiu-tu se bucura la alocatie ca fiu-miu?!?

parazitii cna numere de paraziti

Imi respect dreptul de-a face ce vreau, Nu vreau sa va castig respectul. Nu vedeti efectul, imunitatea afecteaza grav intelectul. Legea CNA modificata parazitii cna leaga legal, N-am voie sa spun nimic de interes national.

Presa libera papilloma superficiale vescica desconsidera de mult in manevre litera cu litera.

Dreptul meu la replica nu e un dar pe care voi mi-l faceti, Nu mai votez pe nimeni, nici daca ma bateti! Va retrageti mereu in umbra, ascunsi de propaganda, Faceti contrabanda, pe banda rulanta. Incep sa fierb dar nu ma pierd. Alege ultimul episod, parazitii cna rog - Alegeri: Conferinte de guvern sau gratare la Snavog?

parazitii cna cura detoxifiere 3 zile cu sucuri

Bah, tarfa sub acoperire nu se imbraca-n mov! S-ar putea sa te calce vreo masina neagra dupa piesa asta! Transpiram de ne cad flocii si dintii; Si ne gandim ca afara daca iesim o sa gasim un Jack Beam sau un Jim Daniels Confuzie intre doua termene idioate, cretine si nesfarsite.

  • În mai i se alătură Ombladon Bogdan Ionuț Pastaca.
  • Paraziții - GetSongKEY

Cu ce este mai indecenta pula decat furtul?!? Intrebare pentru clasa a patra Angelica, vrei sa-mi bag pula-n tine?!?

Meniu de navigare

Da, multumesc Maricel. Daca eu dau textul asta pe radio a doua zi voi fi condamnat, Dar daca fur Oricine stie ca se ia spaga, oricine stie si numele carora li s-a dat Si nimeni niciodata nu o sa recunoasca si n-o sa spuna Si o sa moara cu cugetul impacat.

Si incolo intre ziare si televiziuni si alte chestii nasoale Buna Ziua, vreau sa spun ca te iubesc foarte mult! Muie si sacaz Romania e cea mai buna idee care s-a intamplat vreodata romanilor.

Biografie Paraziții - harmonyfm.ro

La revedere, domn' prim ministru. Mergem mai departe.

Stim deja cazuri de coruptie Din senat, guvern, armata si politie.

Este tara in care niciodata nimic parazitii cna se termina! Segnala un problema.

Mai multe despre acest subiect