Detoxifiant herbagetica

detoxifiant herbagetica

detoxifiant herbagetica

Are acțiune detoxifiantă, inhibă apetitul alimentar, reglează greutatea. Detox Activ contribuie la: reglarea apetitului alimentar, reglarea tensiunii arteriale, detoxifierea organismului, reglarea colesterolului, reglarea tranzitului intestinal.

detoxifiant herbagetica

Planta de Aloe Ferox are puternice proprietăți de curățare a colonului. Extractul de Anghinare are acțiuni antioxidante și detoxifiante puternice ajutând la eliminarea toxinelor din colon.

detoxifiant herbagetica

Extractul de Cozi de Cirese contribuie la eliminarea excesului de apă din organism și ajută la reducerea țesutului adipos. Extractul de Mătase de Porumb are efect diuretic ajutând la eliminarea surplusului de apă și la reducerea țesutului adipos.

DETOXTEA - Detox like a PRO

Precauții și contraindicații: Interzis în caz de obstrucţie intestinală, inflamaţii detoxifiant herbagetica acute boala Crohn, colite ulcerativeileus, abdomen chirurgical acut, constipaţie cronică, apendicită, dureri abdominale de etiologie necunoscută.

A se administra cu prudenţă femeilor însărcinate sau care alăptează, bolnavilor de diabet. A nu se administra concomitent cu glicozide cardiotonice digoxinămedicamente antiaritmice, diuretice, corticosteroizi, Lemn-dulce Gycyrrhiza glabraantidiabetice.

detoxifiant herbagetica

În caz de diaree mai mult de cinci scaune pe zi se întrerupe administrarea. Feedback-ul tău.

detoxifiant herbagetica

Mai multe despre acest subiect