Antimilitie parazitii. √ Antimilitie (Testo) di Paraziții tratto da Arma Secreta - Testi / lyrics su harmonyfm.ro

Antimilitie

Aceasta ar fi pe scurt explicatia Tribunalului Bucuresti, care a respins ca inadmisibila cererea SNAP ca trupa "Parazitii" sa stearga melodia "Antimilitie" de pe canalul YouTube si din spatiul online, iar membrii trupei sa nu mai posteze in mediul online aceasta piesa, fragmente din ea sau orice comentariu, referire, cu privire la versurile melodiei.

Rockol - sezioni principali

Asa ca, in prima faza a procesului, artistii Catalin Stefan Ion, cunoscut ca Cheloo, Ionut Bogdan Pastaca, pe numele de artist Ombladon, si Petre Udrea, aka Freakadadisk, precum si casa de discuri 20cm Records, au primit castig de cauza din partea instantei, iar politistii antimilitie parazitii sa le plateasca cheltuieli de judecata in valoare de 2.

Suma reprezinta onorariul avocatului. SNAP a contestat decizia, potrivit portalului instantelor. Antimilitie parazitii punct de vedere juridic, procesul deschis de SNAP era o ordonanta presedintiala, dosar care se judeca cu celeritate.

PANICA In ROMANIA! RUSIA MESAJ URGENT Pentru ROMANI: NATO Sa ISI Retraga TRUPELE Din Tara Voastra

Solicitarea de stergere a melodiei ar fi fost facuta provizoriu, pana la solutionarea unui alt caz. Cel in care SNAP cere daune de Dosarul nu a primit termen de judecata, potrivit portalului instantelor.

antimilitie parazitii clinica de tratament pentru condilom

Ads Ce i-a suparat pe politisti Potrivit cererii de chemare in judecata, SNAP sustine ca, in urma publicarii melodiei, prin versurile si rimele folosite, se genereaza si se urmareste discreditarea politistilor si implicit a intregii structuri a MAI, cat si a familiilor acestora, dar si mai grav, incitarea clara a publicului la discriminare, ura si violenta impotriva acestei categorii socio-profesionale, creandu-se o psihoza in randul celor care acceseaza antimilitie parazitii online.

SNAP arata ca cererea a fost facuta in numele celor 8.

antimilitie parazitii eroziunea papilomului

Ads Ei arata ca numarul persoanelor abonate la canalul de YouTube al Parazitilor este in continua crestere, la data solicitarii fiind peste Totusi, ce i-a deranjat pe politisti a fost faptul ca melodia contine si versuri triviale, imposibil de reprodus, in care sunt amintiti membrii familiilor. Cenzura de orice fel este interzisa, potrivit Constitutiei, iar actiunea politistilor ar viza chiar cenzurarea unei opere artistice, fapt ce determina caracterul inadmisibil al cererii, a explicat avocatul.

Search results

In plus, o categorie profesionala nu poate fi asimilata notiunii de "persoana". Avocatul a explicat ca SNAP nu a dovedit niciun impact negativ al operei artistice asupra tinerilor. Ads Motivarea instantei Tribunalul a motivat ca SNAP este o organizatie constituita in scopul apararii drepturilor membrilor sai activi, in baza unei imputerniciri primite de la acestia, conform dispozitiilor legale si statutare in vigoare.

Totusi, ei nu reprezinta toti agentii de politie din Romania, iar din acest motiv solicitarea lor este inadmisibila.

antimilitie parazitii filo platyhelminthes ppt

Ads Scrie pe Ziare. Com Citeste si:.

Mai multe despre acest subiect